18 t/m 21 oktober 2012, Markt Geleen

MET Internationale topartiesten VAN O.A.
Le Cirque de Soleil, Festival  MonteCarlo,
Le Festival du Cirque de Demain

Voorstellingen

Ook de tweede editie van het Variété Festival Geleen zal worden gekenmerkt door een keur aan artiesten. Hieronder het programma voor 2012.

Duo Splash

Inessa Lvova en Yevgen Abakumov vormen samen een gerenommeerd luchtacrobatiek duo. Zij treden samen op sinds 1996. Wereldwijd verzorgen zij optredens, van Taiwan tot Israel. Zij zijn winnaars van Ukraine got Talent 2011.

A6 Ballet

Het beroemdste en beste showballet van Ukraine. Zij zijn afkomstig uit Kiev . Het ballet werkte mee aan de meest uiteenlopende shows waaronder het Eurovisie Songfestival dat enkele jaren geleden in Kiev plaatsvond. Vier dames en 2 heren brengen wervelende dansen.

Duo AlexS

Twee jonge luchtkrachtpatsers die het publiek verbazen. Winnaars van Young Stage International Circus Festival Basel Zwitserland 2012.

DEK.RU

Voor het eerst buiten de Ukraine actief. Een betoverende zeer jonge mimegroep.

De voorstelling van het DEK.RU quartet en hun improvisaties zal altijd aan de ene kant interessant en mooi zijn en aan de andere kant onvoorstelbaar en philosofisch maar altijd verwijzen naar ons eigen leven met een scheutje overdrijving.

Het unieke karakter van het team ligt in het vermogen om met mimiek een programma te creëren waarbij de meest veeleisende kijker verrast wordt.

Viktoriia Knysh

Viktoriia is pas afgestudeerd op de Kiev Circus Academy. Zij toont ons een combinatie van hand-stand en Hulahoop.

Clown Corporation Nastroenie

Een beroemde clownsgroep uit Odessa.

Zij hebben o.a. gewerkt met de wereldberoemde Slava Polunin en Jango Edwards.

Momento di Passione

Drie jonge Ukrainers, twee meisjes en 1 jongen, van de circusschool uit Kiev presenteren een wervelende show. Door middel van dans en acrobatiek wordt een gevecht van twee meisjes om een jongen uitgebeeld. Op tangomuziek wordt u een perfecte en zeer originele voorstelling voorgeschoteld.

Abonneren op Voorstellingen